Praktische informatie

Praktijkuren en waarneming

Onze therapiesessies worden in principe overdag gegeven. U kunt te allen tijde een boodschap inspreken, waarna wij u zo snel mogelijk terugbellen.

Er is telefonisch spreekuur op maandag, dinsdag en woensdag tussen 12.00 en 12.30 uur (tel 026-4431204).

’s Avonds, ‘s nachts en in het weekend kunt u voor dringende zaken contact opnemen met de huisartsenpost. (tel. 0900 1598)

Tijdens vakantie is er voor dringende zaken een waarnemer. Op het antwoordapparaat staat de naam en het telefoonnummer van de waarnemer.

 

Kosten

De behandeling valt onder de basisverzekering en wordt door de zorgverzekeraars vergoed, na inhouding van de landelijk afgesproken eigen bijdrage. Deze bijdrage is onafhankelijk van het aantal contacten tijdens de behandeling. Daarnaast kunt u, afhankelijk van uw polis, een hoger eigen risico hebben gekozen.
Er zijn contracten met de volgende verzekeraars: CZ-groep, De Friesland, Ditzo, DSW, Menzis, Multizorg, VGZ-cluster, Zilveren Kruis – Achmea.
Er worden tijdens de intake afspraken gemaakt voor no shows.
Mocht uw behandeling onder onverzekerde zorg vallen (dit komt zeer zelden voor), en wilt u hier in behandeling dan worden van te voren de kosten ervan besproken.

 

Wachttijd

Voor wachttijden zie s.v.p. onder het kopje aanmelden.