Aanmelden

Tot onze spijt hebben we een langere wachttijd tot aan de intake: daarom nemen we op dit moment geen nieuwe mensen aan.

Voor patiënten van De Jachthoorn geldt een kortere wachttijd.

Patiënten van De Jachthoorn kunnen een bericht/aanmelding achterlaten. Dit wordt behandeld overeenkomstig de gemaakte afspraken met hun huisartsen. Na de intake is er geen wachttijd; dit is onafhankelijk van de diagnose.

Dank u voor uw vertrouwen in Praktijk het Groene Huis. Met het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor onze praktijk. Alle informatie die u via dit formulier verzendt wordt via een versleutelde, veilige verbinding verstuurd naar ons. Tevens worden alle gegevens ook beveiligd opgeslagen. Op deze pagina kunt u controleren of de verbinding is versleuteld. U kunt hier onze informatiefolder vinden over de praktijk.

U kunt altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

(bewerkt op 26 januari 2018)